Reviews


5 stars after 153 reviews
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was wel erg goed van smaak alleen jammer dat er maar 3 loempia’s geleverd waren terwijl er 4 stuks bij staat 3/5/2024
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2024
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/4/2024
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat teveel suiker in de gerechten. Kwaliteit van het eten was goed. 3/1/2024
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2024
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker gegeten, vers en goede balance kwa smaken 2/24/2024
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Vers en met liefde bereid dat proefje! 2/23/2024
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was allemaal dik in orde en goed warm en precies op tijd. 2/23/2024
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Precies op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Maaltijden waren top. Als ik iets mag verzinnen is het svp de rode curry en tom kha iets minder zoet graag. Ga zo door. En eindelijk bezorging in Warder! 🙌🏻 2/21/2024
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4 sterren voor de kwaliteit, alleen omdat ik hier niet pittig genoeg vond, terwijl ik dit wel had aangegeven. Verder goed verpakt, goed warm en supersnel door vriendelijke bezorger aan huis geleverd. 2/21/2024
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was optijd, warm EN Heerlijk !! 2/19/2024
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op zich OK alleen iets royalere portie zou wel fijn zijn anders kan het net zo goed in het kleinere formaat bakje geleverd worden 2/15/2024
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was echt heel lekker. Dat je proces kan volgen is ook geruststellend. Het duurde wel bijna een uur dat was jammer (eten wel goed warm), wellicht doordat het extra druk was ivm Valentijn. 2/14/2024
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2024
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Er zaten 2 lange zwarte haren in ons eten... probeerde contact optenemen met ze ,maar het opgegeven telefoonnummer doet het niet eens en via mail reageren ze niet eens terug. Bestel best vaak hier, maar door dit denk ik nietmeer. 2/2/2024
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/24/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super heerlijk eten zoals gewoonlijk ! Bezorging was er met 35 minute. 12/23/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas zaten er 3 loempia's bij ipv 4 en was het eten zo pittig (ipv mild pittig) dat ik alleen de rijst heb gegeten. Voor de rest is alles super goed!! 12/19/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles naar wens. 12/18/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was 15 min te vroeg This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Koriander in de borrito’s zou ook wel wat zijn 12/16/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Nu al voor de tweede keer gebeurd dat twee x patat niet was bezorgd! De laatste keer was zelfs de patat op en toen ik daarvoor belde en zei stuur maar twisted fries stond er iemand aan de deur en gaf in plaats daarvan het geld terug maw je hoeft zeker niet meer te eten!!!! Ook de stikkers tot twee x toe niet meegeleverd! Smaak van wat we hadden gehad was goed , eten was wel lauw…..Ik weet niet of ik hier ookt nog wat ga bestellen!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekende tent! Bezorging ook keurig op tijd, eten erg lekker! Nu meerdere keren besteld en dit blijven we zeker vaker doen! 12/4/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen het portie satesaus was erg weinig voor de prijs van € 2.00 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten deze X precies op tijd bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb lang moeten wachten, de kip was al helemaal koud. Bezorger stond bij de verkeerde deur, ondanks ik een instructie als opmerking had ingevuld (adres staat verkeerd in Google maps). Soja saus vandaag ook niet gekregen bij de bowl. Jammer, de voorgaande keren was het altijd goed. 12/2/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Burrito en taco’s waren lauw. Pad Thai was top 11/24/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat een lange haar in mijn taco en bij opmerkingen had ik gemeld geen ui maar zat er vol mee patat was erg koud en hard 11/24/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden 16 Thaise Street maaltijden besteld. Het werd optijd bezorgd en het eten was heerlijk. Voor herhaling vatbaar. 11/20/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten . Goed warm , op tijd ,en super vers . This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging perfect op tijd en het eten was heerlijk! Net of ik in Thailand zat.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Over het algemeen heel goed, behalve de knoflook patat was echt niet vers en smaakte niet naar knoflook. 11/18/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service, duidelijk waar je bestelling is! En het belangrijkste, heerlijk eten. 11/10/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker 11/9/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het volgsysteem van de website functioneerde niet, het eten was 30 minuten later als besteld het smaakte gelukkig heerlijk voor herhaling vatbaar 😁 11/6/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten ! Een echte aanrader! 11/6/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst een bestelling geplaatst. De Pad Med met garnalen en de Pad Med met beef. Ontzettend lekker. Dit is beslist niet de laatste keer. De bestelling werd wat later geleverd, maar dat was geen probleem aangezien men de moeite had genomen om even te bellen. Tot snel! 11/6/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Precies op tijd geleverd , eten is top en en warm. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is bij jullie altijd top en de bezorging altijd op tijd. Had alleen deze keer een bakje kipsaté gekregen ipv kip yakitori :(. Nog steeds 5 sterren hoor😊😊 11/4/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb de taco met pulled beef en patat besteld, jammer dat de saus niet is inbegrepen. Eten was lauw maar wel goed van smaak 11/3/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is gewoon weg top!!! Service is netjes 10/21/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
loempia waar koud en de stikkers waar vergeten voor de rest weer top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/15/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, goed en makkelijk, erg tevreden. 9/30/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, maar de massaman curry had lang niet de verfijnde smaak van voorgaande bestellingen. Jammer, want zoo lekker. 9/23/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rijst en noodles erg flauw, weinig smaak. 4x kiploempia’s besteld, maar portie mini loempia’s gekregen :-( 9/21/2023
Go Thai Purmerend Magneet 12W 06-34337434
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2023
Delivery Deli 5 stars after 153 reviews
Delivery Deli